Будинок для багатодітної сім’ї з Херсону

Історія 70-річної вчительки з херсонської області, якій потрібна наша з вами допомога.

Пані Ольга з чоловіком мають пʼять дітей під опікою. Сьогодні двом хлопчикам по 12 років, одному – 13 років. Дівчинці Лізі – 16 років, сину Віталію теж 16 років 

Трьох дітей усиновили, коли їм було 6 місяців, двох, коли було 4 роки. В Херсоні вони жили разом з донькою, яка має двійню. І зараз продовжують жити поряд, як одна велика сімʼя.

На початку повномасштабного вторгнення, волонтери важко евакуйовували їхню родину до Києва. Зараз вони винаймають маленьку квартиру на околиці столиці. Усі семеро дітей навчаються в ОЗО ” Софіївсько – Борщагівський ліцей.

Брат Ольги, між тим, купив земельну ділянку в Київській області. Без будинку – лише з фундаментом під нього. Там родина засадила город і мріє колись проживати там. 

Чоловік Ольги має важку форму раку. Та родина не склала руки. Ольга працює помічником вчителя, діти навчаються в київській школі, мають успішні результати. Старші планують незабаром вступати в університет, молодші – продовжують навчання, відвідують гуртки. 

Родині важко винаймати житло, їм потрібен модульний будинок на своїй ділянці землі. «Добробат» взяв цю родину під опіку, адже ми не можемо залишатися осторонь.

Цим людям потрібна наша допомога!

2023 All right reserved